1-3 59 min.
1-4 65 min.
2-4 73 min.

Varning: Roger, Nikki samt Jompa två gula.

Innan matchen var man lite förvånad över killarna i Lagårn, knappt en enda jag kände igen, att de var unga visste jag, och att det skulle bli springa av det var vi klart medvetna om. Men att de var så fysiska och lite fula, de var vi inte beredda på..

Matchen inleddes i högt tempo och efter bara knappt fem min. stod 0-1, lite slarvigt försvarsspel av oss, men också vaket av deras forward. Vi fick mest jaga boll de första 15 min. men vi kom efterhand in i matchen tråkigt att Mackan fick utgå p.g.a. revbensskada innan 10 min. hade spelats. Han krockade med målvakten, fick hans knä mot revbenen, såg det som en olyckshändelse, men den jagande försvararen gav Mackan strax innan en klar knuff i ryggen, och det visade sig att det fortsatte de att göra hela första halvlek. Domaren tillät det, men när vi svarade med samma mynt i andra halvlek, blev det ett himla liv på dem både vid sidan och fr.a. på plan, tråkigt.
Nåväl PUSHERS kvitterade efter det att Petter fann Nikki med en bra passning, Nikki avancerade och sköt hårt i bortre stolpen, returen slog han själv in.
Därefter hade Jompa en chans att kvittera, helt fri, Lagårns spelare ville ha det till offside, målvakten går ut, och LÄGGER sig till vänster, Jompa föser bollen UTANFÖR. Misstaget går att jämföra med Öismålvaktens misstag,om ni förstår vad jag menar..
Jompa skulle senare revanschera sig.
Lagårn spelade osäkert i försvaret, men vi lyckades inte utnyttja det. Strax innan halvtidsvilan skulle en av våra försvarare ta ned bollen utanför straffområdet, misslyckades, och Lagårn får det viktiga ledningsmålet min...De fick alltså 2-1 i sista minuten av första halvlek.
Andra halvlek förstod vi att det skulle bli besvärligt med deras unga o pigga killar. PUSHERS bestämde sig för att spela ett lika tufft spel som motståndarna, då var då det verkliga gnället började. Flera ojustheter fick passera utan signal. Vid ett tillfälle, då Roger blev undanknuffad utan att domaren reagerade, reste sig Roger gick tätt in på kroppen på motståndaren som faller lätt. Palaver uppstod, och då var domaren i sitt esse, undrar om han hann med att anteckna alla gula kort han visade.
Nåväl, Lagårn tog över det mesta av spelet och rann igenom några ggr. detta resulterade bl.a. i två mål,- kunde blivit fler om inte Eskil hade varit ute i tid.
Vår reducering kom på ett misstag av deras spelare som Jompa uppfattade blixtsnabbt, hårt attackerad slog han in 2-4 i bortre krysset. Närmare kom vi inte och slutresultatet var helt rättvist.
Tråkigt att stämningen var så gnälllig, domaren har definitivt del i det hela.
I slutet av matchen får vi en frispark strax utanför deras straffområde, Jompa som blivit fälld munnhöggs med en försvarare, som svarade med en SPOTTLOSKA i ANSIKTET!!
Domaren som stod nära händelsen, visade gult kort till JOMPA ! som naturligtvis blir vansinnigt irriterad, och visar domaren spottloskan som hänger kvar i ansiktet! vad händer, jo Jompa får ett andra gult = RÖTT
Något positivt till slut, Nicklas F. som tidigare gjort nästan ALLA målen för Lagårn kom in i andra halvlek, efter sin långvariga skada, visade sig att han var en ypperlig framspelare, samt ett vasst skott i ribban.
Han blir den som avgör serien, det tror jag som tippat dem som seriesegrare innan starten.
Ang. PUSHERS så hoppas jag att Mackan inte blir borta alltför länge, och Erik, Raman och Lunkan hinner läka sina skador till den 17:e då vi möter Guldringen.